Badrumsrenoveringar i Skåne

Vi åtar oss nästan alla uppdrag oavsett hur komplicerade och svåra de är att utföra, för att vi gillar utmaningen det ger oss. Varje uppdrag är för oss unikt och präglas därför av ett personligt förhållningssätt.

Vi väljer teknik och material med hänsyn till certifikat och tekniska godkännanden. Varje kund kan räkna med en kostnadsfri och detaljerad offert.
Alla ansträngningar görs för att hålla deadlines och kvalitetskrav.

Vår Kärnverksamhet

Vår kärnverksamthet är  badrumsrenoveringar inom Skåne.

Badrum, toaletter, tvättstugor och bastu är våra specialområden, men omfattningen av arbetet som vi utför är oftast mycket mer bredare.

Våra hantverkare har mycket omfattande erfarenhet av att utföra reparationer av hela lägenheter och hus. Vi utför köksrenoveringar, målningsarbeten, snickeriarbeten, fönsterbyte, läggning av parkett mm.

Totalentreprenad & Behörigheter

Vi har totalentreprenad och alla behörigheter. Vi har lång erfarenhet i branschen och vi vänder oss främst till privatpersoner.
Vi tar det totala ansvaret för hela din renovering, så att du som kund bara behöver ha kontakt med ett företag genom hela byggprocessen.
Vi jobbar till fasta priser och ger självklart kostnadsfria offerter. Vi erbjuder byggarbeten såsom badrumsrenovering, köksrenovering, målning, putsning, fönsterbyte, trall, golv mm.