REFERENSER

Zarko, Löddes Kakeltjänst, har utfört delar av vår badrumsrenovering. En otroligt plikttrogen, ambitiös och noggrann yrkesman som hade lösningar på de frågor/ funderingar som vi som kund kom med.

Resultatet blev superfint och vi kan varmt rekommendera Zarko

Nu har vi ett fantastiskt badrum!
Proffsigt bemötande. Bra planering där allt utfördes enligt plan och när vissa förändringar behövde göras under arbetets gång var det aldrig några problem. Man märker hela tiden av yrkesstoltheten i noggrannheten.
Vi återkommer nästa år med köket!

Löddes Kakeltjänst gjorde en totalrenovering av vårt badrum.
Det kändes bra från första kontakt, de kom alltid i avtalat tid, vi var hela tiden uppdaterade om vad som pågår just nu. Zarko som huvudansvarig har varit suverän! Otroligt hjälpsam och flexibel. Slutresultat blev fantastiskt!

Så nöjda med vårt badrum. Fantastiska killar som var lyhörda för alla våra önskemål. Lätt att komma i kontakt med, kommer alltid i avtalat tid.
Zarko har varit suverän! Otroligt hjälpsam och flexibel.

Väl utfört renovering av badrum. Börjar på utsatt tid, slutar på utsatt tid. Man kan lita på Zarko helt och hållet.
Noggrant, proffsigt och snyggt arbete.
Rekommenderas varmt!!

Löddes Kakeltjänst har kaklat ett badrum åt oss och vi är supernöjda! Snyggt utfört arbete, ordentligt med städning av huset.
Rekommenderas varmt!

Vi anlitade Löddes kakeltjänst för att renovera vårt badrum, och vi är jätte nöjda. Fint kakelarbete och trevligt bemötande. Vi kan varmt rekommendera dem.

Mycket nöjd med Löddes kakeltjänst som vi anlitade till att göra om vårt badrum.
det blev kanonfint och proffsigt utfört hela vägen.
Väldigt tryggt och trevligt att få lite bilder och uppdateringar från Zarco under renoveringsperioden.

Löddes Kakeltjänst gjorde en totalrenovering av vårt badrum.
Det kändes bra från första kontakt, de kom alltid i avtalat tid, vi var hela tiden uppdaterade om vad som pågår just nu.
Zarko som huvudansvarig har varit suveränt!!
Otroligt hjälpsam och flexibel.
Slutresultat blev fantastiskt!

Löddes Kakeltjänst totalrenoverade vårt badrum. Verkligen supernöjda! Zarko höll oss uppdaterade från start till slut, vilket känns tryggt och seriöst. ?

Nu har Zarko kaklat både badrum och kök åt oss och vi är supernöjda! Snyggt utfört hantverk till bra pris! Snabb att svara på mail, sms och samtal, håller avtalade tider. Flexibel gällande tider och önskemål. Rekommenderas varmt!

Zarko och co. flytspacklade, fuktspärrade och kaklade mitt badrum och det blev superbra. Snabbt, effektivt och professionellt. Jag är nöjd och kan rekommendera Löddes Kakeltjänst.

Vi anlitade Löddes kakeltjänst för en totalrenovering av vårt badrum. Zarko höll oss hela tiden uppdaterade på vad som skulle göras, följde tidsplanen, och svarade snabbt när vi hade några frågor. Han skötte all kontakt med övriga hantverkare så att vi slapp tänka på den biten. Rivningen gjordes så prydligt att vi knappt märkte av röran här hemma, vilket var väldigt skönt när man har små barn i huset. Han är otroligt noggrann, ansvarstagande och tänker på alla små detaljer. Slutresultatet blev precis så bra som vi önskade!! Vi kan varmt rekommendera Löddes kakeltjänst och vi kommer absolut att anlita Zarko igen när det blir dags att renovera nästa badrum.

Det här är ett företag man kan lita. Jag lämnade över nycklarna och reste fyra veckor på semester. När jag kom hem var allt klart och precis som jag ville ha det! De har en fantastisk känsla för detaljer och är verkligen noggranna!

Profesionella och trevliga hantverkare!
Kan varmt rekommendera att ta kontakt med Löddes Kakeltjänst

© Copyright - Löddes Kakeltjänst